Sport: PSG nimesi Neymarin hinnan, joka hipoo pilviä – Barcelonassa eläteltiin turhia toiveita

© Kuva: Getty Images

Neymarin paluu Barcelonaan on ollut ikuiselta tuntuva siirtosaaga siitä lähtien lähestulkoon, kun Neymar lähti Barçasta ovet paukkuen Pariisiin. Sport-lehden mukaan PSG:n hintapyyntö Neymarista on tällä hetkellä liian korkea Barcelonalle, joten Neymarin paluuta tuskin nähdään ainakaan tulevassa siirtoikkunassa.

Eipä Neymarin hankinta ole ollut oikeastaan missään vaiheessa kovin lähellä, koska PSG on halunnut pitää tiukasti kiinni tähtipelaajastaan. Barcelona luki tilanteen ja on kääntänyt katseensa Internazionalen hyökkääjään Lautaro Martíneziin, jonka siirtyminen Camp Noulle vaikuttaa tällä hetkellä todennäköiseltä.

Neymar sen sijaan on nyt unohdettu, ainakin toistaiseksi.

Sportin mukaan PSG ei neuvottele Neymarin hinnasta, ja hintalappu on asetettu 175 miljoonaan euroon. Minkäänlaiset vaihtokaupat eivät myöskään PSG:lle käy, vaikka Barcelona-johdossa eläteltiinkin toiveita siitä, että esimerkiksi ranskalaiset Antoine Griezmann, Samuel Umtiti tai Ousmane Dembélé olisivat herättäneet kiinnostusta pariisilaisseurassa.

PSG on tehnyt Sportin tietojen mukaan Barcelonalle selväksi sen, että se on kiinnostunut vain siirtokorvauksesta. Näin ollen Neymar jatkanee PSG:ssä myös ensi kaudella, ja Barcelonassa keskitytään Martínezin hankinnan varmistamiseen.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!