Barcelonan päävalmentaja Quique Setién ei usko Neymarin palaavan tänä kesänä siirrolla Barcelonaan Paris Saint-Germainista, johon hän siirtyi katalonialaisseurasta 222 miljoonan euron maailmanennätyssummalla vuonna 2017.

Neymar haluaisi palata Barcelonaan, ja Barcelona tiettävästi haluaisi brassitähden takaisin, mutta asiat eivät ole niin yksinkertaisia. PSG ei ole suostunut luopumaan halvalla ökyhankinnastaan, jolla on sopimus pariisilaisten kanssa vuoteen 2022 saakka.

Koronaviruksen aiheuttama epävarmuus on kaiken lisäksi omiaan luomaan siirrolle uusia esteitä, ja sen tietää myös Setién.

− 222 miljoonaa euroa hänestä? Ei, en usko, että kukaan voi käyttää nyt niin paljon rahaa, Setién sanoi Gazzetta dello Sportin mukaan.

− Ja pienemmät seurat taistelevat pitääkseen päänsä pinnan yläpuolella. Monet elivät ihan rajoilla, ja kun kriisi tuli, ovat ne nyt pahoissa vaikeuksissa. Jalkapallo ei pysynyt hallinnassa, Setién pohti.

Barcelonaan on Neymarin lisäksi yhdistetty myös muun muassa Juventuksen Miralem Pjanić. Setién sanoi, ettei tiedä asiasta mitään.

− Pjanić on toinen hyvä pelaaja, mutta tällä hetkellä on riskialtista puhua siirtomarkkinoista, Setién totesi.

Lähde: Goal