Voisiko Neymarin siirto sittenkin toteutua – jopa koronaviruksen aiheuttamasta kaaoksesta huolimatta?

Lehtitietojen mukaan PSG pitää oven visusti kiinni Kylian Mbappén kosijoilta, mutta Neymarin kanssa tilanne on toinen. Ranskalaisseura on valmis myymään, jos rahaa lyödään tarpeeksi pöytään. Näin kertoo barcelonalainen Sport-lehti sisäpiirilähteisiinsä vedoten.

Sen lisäksi, että PSG on nyt lopulta valmis myymään Neymarin, seura on myös valmis taipumaan Barcelonan vaatimukseen: ottamaan maksun vastaan erissä.

Tähän asti PSG on vaatinut, että Neymarin haluava seura lyö koko summan kerralla pöytään. Se on ollut täysin mahdoton tehtävä, sillä siirtosumman on puhuttu olevan 200 miljoonan euron molemmin puolin.

Nyt näyttää siltä, että Neymar voisi olla ostettavissa 180 miljoonan euron summalla. Tässä vaiheessa ei tiedetä, kuinka moneen eri erään ja kuinka pitkälle ajanjaksolle summan voisi hajauttaa. Joka tapauksessa PSG on nyt ihan eri tavalla valmis neuvottelemaan kuin aiemmin.

[readmore from=Siirtouutiset]

Sportin tietojen mukaan Barcelona tarjosi viime kesänä PSG:lle Philippe Coutinhoa ja sataa miljoonaa euroa, ja toisessa yhteydessä pakettia, johon olisi kuulunut tukku käteistä, Samuel Umtiti, Jean-Clair Todibo sekä Ivan Rakitic. PSG hylkäsi molemmat tarjoukset. Nyt neuvotteluihin saatetaan pyrkiä ujuttamaan mukaan Antoine Griezmann.

28-vuotias Neymar siirtyi Barcelonasta PSG:hen ennätyksellisellä 222 miljoonan euron summalla kesällä 2017. Kolmen kauden aikana Neymar on kärsinyt loukkaantumisista ja aiheuttanut jatkuvasti negatiivisia otsikoita toiminnallaan.

Tehokas Neymar on silti ollut. 80 ottelua PSG:ssä on tuottanut 69 maalia ja 39 maalisyöttöä.