Barcelonan ja PSG:n väliset Neymar-neuvottelut ovat edenneet takakaarteeseen.

Barcelonan delegaatio oli tiistaina Pariisissa neuvottelemassa PSG-kollegoidensa kanssa. Paikalla oli myös PSG:n omistaja Nasser Al-Khelaifi, ja neuvottelut nytkähtivät eteenpäin.

Barcelonaan palattuaan eräs Barca-ryhmän neuvottelijoista, Javier Bordas, sanoi lehdistölle:

– Vielä ei ole mitään sopimusta, mutta olemme lähempänä.

Yksi vaihtoehto on, että Barcelona PSG saisi Neymarista puhtaan rahakorvauksen. Siihen Barcelonalle ei kuitenkaan oikein ole varaa – etenkään PSG:n haluamalla aikataululla.

Toinen vaihtoehto on se, että PSG saisi korvauksena vähän vähemmän rahaa ja Ousmane Dembélén. Hyökkäyspään loukkaantumissumaa poteva PSG voisi jopa olla valmis siihen, että Dembélé siirtyisi Ranskaan ainoastaan lainalle.

[readmore from=Barcelona]

Nyt Sport kertoo tuoreimmasta käänteestä. Barcelona ja PSG olisivat pääsemässä yhteisymmärrykseen siirrosta, jossa PSG saisi Neymaria vastaan kaksi pelaajaa ja tukun rahaa. Tarkalleen ottaen Barcelonasta PSG:hen siirtyisi lainalle Dembélé ja pysyvästi Ivan Rakitic. Lisäksi Barca pulittaisi ranskalaisseuralle 125 miljoonaa euroa. Sport kertoo saaneensa tiedot neuvotteluihin osallistuneilta henkilöiltä.

Sportin saamien tietojen mukaan Rakiticin sisällyttämistä kauppaan pidetään mahdollisesti ratkaisevana tekijänä.

Nyt Barcelona vielä tarvitsisi Dembélén ja Rakiticin suostumuksen kauppaan. Rakitic tiettävästi olisi ollut jo vuosi sitten myöntyväinen siirtymään PSG:hen rahakkaan tarjouksen perässä. Sportin mukaan Rakiticin kanta ei nytkään ole muodostumassa ongelmaksi. Sen sijaan Dembélén näkemystä asiaan ei vielä tiedetä.