Lehti: Coutinhon siirto Saksaan on iso isku Barcelonan Neymar-haaveille

© Kuva: Getty Images

Perjantain ja lauantain välisenä yönä vahvistettiin, että Barcelona lainaa keskikenttäpelaajansa Philippe Coutinhon täksi kaudeksi Bayern Müncheniin.

Coutinhon siirto Saksaan saattaa L’Equipen mukaan hyvinkin tarkoittaa sitä, että Barcelona ei pysty hankkimaan hänen maanmiestään Neymaria takaisin Paris Saint-Germainista.

Barcelona on tarjonnut siirtosumman lisäksi pelaajia vaihtokaupassa PSG:lle saadakseen Neymarin takaisin. Coutinho oli yksi pelaajista, jotka PSG olisi kiinnostunut ottamaan.

L’Equipe kertoo, että Barcelona tarjosi Coutinhoa ja keskikenttäpelaaja Ivan Rakitićia PSG:lle, mutta sen päälle Barcelona pystyi tarjoamaan vain 60 miljoonaa euroa. PSG haluaa vaihtokaupassa kaksi pelaajaa ja sata miljoonaa euroa.

Coutinhon lähdettyä Barcelonalla on riveissään vähemmän pelaajia, jotka PSG:tä kiinnostavat. Pariisilaiset ovat iskeneet silmänsä myös laitahyökkääjä Ousmane Dembéléen, joka haluaa kuitenkin lehtitietojen mukaan jäädä Barcelonaan.

Tilaa C More Total nyt, saat ensimmäisen viikon ilmaiseksi! Tarjous on voimassa pe-su koodilla LALIGA osoitteessa: cmore.fi/koodi. Käy klikkaamassa itsesi sisään ja varmista paikkasi espanjalaisen huippujalkapallon parissa!


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.