AS: Real Madrid käy viimeiseen hyökkäykseen Neymar-kisassa – pelaajia jälleen pelinappuloina

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germain koki sunnuntai-iltana sarjakauden ensimmäisen tappionsa, kun se taipui vieraskentällä Rennesille 1-2. Vaikka brassitähti Neymar onkin palannut PSG:n harjoitusvahvuuteen, ei häntä joukkueen kokoonpanoon nimetty.

Espanjalaismedia on raportoinut Neymarin tuoreimmasta siirtosaagasta innokkaasti koko kesän, mutta viimeistä sivua ei tarinassa ole vielä käännetty. Viikonlopun merkittävin käänne oli kuitenkin Barcelonan Philippe Coutinhon lainasiirto Bayern Müncheniin. Coutinhoa pidettiin PSG:n toivepelaajana, joten Barcelona saattoi samalla antaa Real Madridille siimaa Neymar-kilpajuoksussa.

Nyt AS kertookin, että Real Madrid valmistelee viimeistä hyökkäystä siirron maaliin viedäkseen. On tiedossa, että PSG lähettäisi Neymarin mieluummin juuri Madridiin kuin Barcelonaan, joten neuvotteluyhteys on auki. AS:n mukaan Neymarin Madrid-siirto voisi varmistua jo lähipäivien aikana.

Koska Neymar itse on toivonut siirtoa pois Pariisista, on PSG:n urheilujohtaja Leonardo kaupankäynnille avoin. PSG on kuitenkin koko ajan halunnut kaupan osaksi liitettävän jonkun tai jokusen laatupelaajan.

Barcelonan tarjoukset eivät ole PSG-johtoa missään vaiheessa vakuuttaneet, ja Leonardo totesikin julkisesti, ettei neuvotteluissa Barcelonan kanssa ole edetty lainkaan. Siksi Real Madrid onkin painanut kaasua.

PSG toivoi voivansa saada Madridista Neymarin nuoren maanmiehen Viniciuksen, mutta tästä ajatuksesta ei Madridissa innostuttu. Myöskään Raphaël Varanesta ei haluta luopua. Sen sijaan AS pitää mahdollisena, että James Rodríguez voitaisiin lähettää Pariisin suuntaan. PSG saattaa kysellä myös Keylor NavasinIscon tai Karim Benzeman perään, joskaan kahdesta viimeksimainitusta luopumista AS ei pidä lainkaan todennäköisenä. Pelaajat ovat joka tapauksessa Neymar-kaupan tärkeitä pelinappuloita.

Espanjan siirtoikkuna sulkeutuu kahden viikon kuluttua, maanantaina 2. syyskuuta.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)