Sport: Barcelona ja Arsenal neuvottelupöytään – pelaajaliikennettä kahteen suuntaan?

© Kuva: Getty Images

Arsenalin gabonilaiskärki Pierre-Emerick Aubameyang on yhdistetty huhuissa Barcelonaan jo pitkään. Kovin todennäköisenä maalitykin siirtoa ei pidetä, mutta katalaanilehti Sportin mukaan ovi saattaa olla Aubameyangin Barcelonaan muutolle kuitenkin raollaan.

Aubameyang itse pitää Barcelonasta ja suhtautuisi siirtoon suopeasti. Hän on myös Barcelonan ”B-suunnitelma”, jos Lautaro Martínezin hankinnan kanssa jokin menee mönkään. Varsinaisesti Aubameyangin Barca-osakkeet nousevat, jos sekä Barcelonalla että Arsenalilla on pelillisiä intressejä.

Sportin mukaan Arsenal on kysynyt tuoreeltaan Barcelonan kakkosvahti Neton saatavuutta. On melko selvää, että brassivahti tulee poistumaan Barcelonasta oltuaan seurassa vain yhden kauden.

Arsenalin ykkösvahti Bernd Leno loukkasi polveaan viikonlopun ottelussa Brightonia vastaan. Tällä kaudella Leno ei enää pelaa, mutta saksalaisen sairauslomasta pelätään tulevan pitkä. Siksi manageri Mikel Arteta etsii miehelle korvaajaa.

Sportin mukaan Neton agentilla Kia Joorabchianilla on erinomaiset suhteet Arsenalin kanssa. Arsenal halusi Neton alun perin lainalle osto-optiolla, mutta Barcelonalle kelpaa vain pysyvä siirto. Barcan hintapyyntö on lehden kertoman mukaan 20 miljoonaa euroa.

Kenties neuvottelut etenevät ripeästi, jos Aubameyangin nimi otetaan pöydälle. Se tosin riippunee siitä, missä Barca menee Lautaro Martínezin suhteen.