Keylor Navas puhui suhteestaan Real Madridiin: ”En mieti sitä, kuka minut petti”

© Kuva: Getty Images

Kun PSG vieraili viime viikolla Mestarien liigassa Santiago Bernabéulla, nousi ottelun ykköstähdeksi costaricalainen Keylor Navas. Navas torjui peräti kymmenen laukausta ja piti pariisilaisia mukana pelissä. Ottelu päättyi lopulta 2-2 -tasalukemiin. Navas sai entiseltä kotiyleisöltään Madridissa raikuvat suosionosoitukset (lue lisää).

Ensi viikon sunnuntaina 33 vuotta täyttävä Navas puhui vielä tuoreessa El Chiringuiton haastattelussa siitä, kuinka hyvältä Bernabéun vastaanotto tuntui.

– Yritin ottaa paluuni luonnollisesti. Se kuitenkin tuntui oudolta. Edellisenä päivänä lähdin kävelylle ja menin Madridin laitamille. Olen kiitollinen kannattajien lauluista. Se tunne tuntui tutulta, Navas myhäili.

Navas siirtyi Realista PSG:hen viime kesänä viiden Madridin vuoden jälkeen. Hän ei ole katkera kesän tapahtumista.

–  En ajattele sitä, pettivätkö he minut, tai kuka minut petti. Ehkä Madridissa ajateltiin, että minun aikani siellä oli ohi. Sitten löysin seuran, joka luotti minuun.

Navas muutti Espanjaan kesällä 2010, kun hän teki sopimuksen kakkosliigan Albaceten kanssa. Seuraavat kolme kautta hän pelasi La Ligaa Levantessa, kunnes Real Madrid hankki hänet kesällä 2014. Realia Navas kuvailee toiveseurakseen.

– Sopimus Realin kanssa muutti elämääni melkoisesti, mutta hyvään suuntaan. Minua ei haitannut siirtyä Albaceteen Segundaan, sillä ajattelin, että jokin iso seura huomaa minut sieltä.

– Tiesin jo lapsena, että halusin pelata Real Madridissa. Vastasin Madridille myöntävästi, vaikken edes tiennyt, millaisen sopimuksen saisin. Perässäni oli useita suuria seuroja, mutta kun agenttini kysyi minulta Madridista, sanoin hänelle kyllä, Navas muisteli.

Navas voitti Real Madridissa muun muassa kolme peräkkäistä Mestarien liigaa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.