Mestarien liigan huippuotteluun valmistautuva Keylor Navas: ”Ei revanssimielialaa Madridia vastaan”

© Kuva: Getty Images

32-vuotias Keylor Navas teki lauantaina ensiesiintymisensä uuden joukkueensa Paris Saint-Germainin paidassa. Costaricalainen maalivahti pelasi loistavan ottelun ja otti uuden kotiyleisönsä heti haltuun hienoilla torjunnoillaan. Navas pysäytti kolme Strasbourgin maalilaukausta ja piti PSG:n mukana pelissä, jotta Neymar pystyi tekemään isännille lisäajalla 1-0 -voittomaalin. Erityisesti yleisöä kohahdutti kaksi Ludovic Ajorquen laukausten torjuntaa.

Seuraava haaste Navasilla on vielä paljon mielenkiintoisempi, sillä PSG kohtaa keskiviikkona Pariisissa Real Madridin Mestarien liigan avauspelissään. Navas edusti Real Madridia viiden kauden ajan ja voitti seurassa kolmesti Mestarien liigan. Nyt vastaan on tulossa monta tuttua kasvoa.

– Pidin elossa ne halut, jotka joukkueella oli voittaa. En hellitä, vaan teen töitä koko ajan, Navas totesi pelin jälkeen medialle AS:n mukaan.

Navasilta kysyttiin myös, onko tällä revanssimielialaa ottelussa Real Madridia vastaan.

– Ei minulla ole minkäänlaista revanssimieltä. Olen rauhallinen.

– Koin Madridissa todella kauniita hetkiä, jotka ovat osa uraani. Nyt olen kuitenkin Pariisissa ja haluan tehdä täällä parhaani. Kannattajat ovat ottaneet minut suurella lämmöllä vastaan, Navas jatkoi.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.