Ex-Real-luotsi José Mourinho letkauttaa: ”Cristiano Ronaldo oli rakastunut Karim Benzemaan”

© Kuva: Getty Images

Erittäin kiistelty brittilehti The Sun on julkaissut taas yhden José Mourinhon kirjoittamista kolumneista. Mourinho vitsailee artikkelissaan, että Cristiano Ronaldo, 36, oli Real Madridissa pelatessaan ”rakastunut” Karim Benzemaan, 33.

– Paras kehu, jonka Benzemalle voi antaa, on, että Ronaldo oli rakastunut häneen Real Madridissa.

– Rakkauden saaminen Ronaldolta edellyttää sitä, että hänen vuokseen täytyy tehdä todella paljon. Ja [Benzemahan] antaa paljon jokaiselle, joka hänen ympärillään pelaa, Mourinho kehuu.

– Karim on ehkä ainut ysi (selkeä keskushyökkääjä), joka ei pelaa itsekkäästi. Hänen peliälynsä on loistava. Hän nauttii jalkapallosta niin, että sitä voi pelata vapaasti ja luovuuden kautta. Vertaisin häntä tässä mielessä Harry Kaneen.

Mourinho arvelee, että Benzeman yhteistyö Kylian Mbappén, 22, ja Antoine Griezmannin, 30, kanssa kantaa hedelmää kesän EM-kilpailuissa. Ranska tosin joutui harjoittelemaan torstaina ilman Griezmannia ja Benzemaa. Griezmannilla on kipuja takareidessään, ja Benzema sai kolhun harjoitusottelussa Bulgariaa vastaan. Molempien odotetaan pelaavan tiistain Saksa-ottelussa.

 


ENNAKKOSUOSIKKI ITALIALLA MIELETÖN KERROIN 20.00!

1. Siirry Betssonille ja avaa pelitili
2. Pelaa 1€ Italian voitolle Itävallasta korotetulla kertoimella 20.00
3. Jos Italia voittaa saat 20€ (voitot puhtaana käteen, ei kierrätystä)