José Mourinho muisteli katkerinta tappiotaan Real Madrid -valmentajana: ”Ainoa kerta urallani, kun olen itkenyt”

© Kuva: Getty Images

Kaudella 2011-12 Real Madrid oli hurjassa iskussa. Joukkue voitti La Ligan tehden uuden piste- ja maaliennätyksen. Samalla päättyi Pep Guardiolan Barcelonan valtakausi Espanjassa.

Kaudesta jäi seuran kannattajille kaikesta huolimatta hieman katkera maku, sillä huippuotteista huolimatta Mestarien liigasta jäi käteen vain välieräpaikka. Joukkue putosi loppuottelusta rangaistuspotkukilpailun jälkeen, kun tähtipelaajat Cristiano RonaldoKaká ja Sergio Ramos epäonnistuivat yrityksissään Bayern Müncheniä vastaan.

– Valitettavasti sellaista jalkapallo on. Cristiano, Kaká, Sergio Ramos, kaikki ovat uskomattomia jalkapalloilijoita, mutta hekin ovat ihmisiä, Mourinho muisteli Marcalle.

Putoamisen myötä päättyi jälleen uusi mahdollisuus seuran historian 10. Mestarien liigan voittoon. Suureen merkkipaaluun, jota se oli metsästänyt vuodesta 2002 alkaen.

Tuo ilta on painunut syvälle Mourinhon mieleen.

– Se on ainoa kerta valmentajaurallani, kun olen itkenyt tappion jälkeen. Muistan sen hyvin. Aitor Karanka [Real Madridin sen aikainen apuvalmentaja] ja minä pysähdyimme taloni eteen autolla ja itkimme.

– Se oli todella hankalaa, koska olimme parhaita sillä kaudella.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!