Telegraph: Real Madrid ”lähes 100-prosenttisen varma” José Mourinhon halusta palata

© Kuva: Getty Images

Real Madridin päävalmentajakuviosta riittää spekulointia.

Sysimustan viikon (kaksi tappiota Barcelonalle ja yksi Ajaxille & ulos kaikista kilpailuista) päätteeksi Realin seurajohto piti kriisikokouksen. Madridilaislehtien mukaan kokouksessa päätettiin, että Santiago Solari saa toistaiseksi jatkaa päävalmentajana, mutta viimeistään ensi kaudella puikoissa on joku muu.

Marcan tietojen mukaan Real-pomo Florentino Pérezin ykkösehdokas uudeksi päävalmentajaksi on vanha tuttu Zinédine Zidane. Zidane johdatti joukkueen historialliseen kolmeen peräkkäiseen Mestarien liigan voittoon, kunnes astui syrjään viime kauden päätteeksi.

Realiin on viime viikkoina huhuttu vahvasti toistakin entistä päävalmentajaa, José Mourinhoa. Seuran entinen puheenjohtaja Ramón Calderón kertoi hiljattain, että Real olisi jo neuvottelupöydässä Mourinhon kanssa.

Mourinho itse kiisti yhteydenpidon Realin kanssa, mutta sanoi toisaalta ettei paluu olisi hänelle mikään ongelma.

Nyt englantilaislehti The Telegraph vahvistaa omalta osaltaan Calderónin tiedot. Telegraphin mukaan on mahdollista, ettei Mourinho ole henkilökohtaisesti keskustellut Real Madridin kanssa, mutta seuran sisäpiirilähteiltä saamien tietojensa mukaan lehti kertoo, että Realin ja Mourinhon edustajat ovat neuvotelleet keskenään.

Telegraph tietää kertoa myös, että Realissa ollaan ”lähes 100-prosenttisen varmoja” siitä, että Mourinho olisi houkuteltavissa takaisin Los Blancosiin.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää