Espanjan A-maajoukkueen entinen luotsi vaikeassa paikassa – kannattajat vaativat potkuja: ”Teidän on luotettava minuun”

© Kuva: Getty Images

Diego Martínez poistui keväällä Granadan peräsimestä.

Martínezia pidetään kenties koko seurahistorian parhaana valmentajana. Martínez nosti Granadan kaksi vuotta sitten La Ligaan ja vei seuran ensimmäisellä pääsarjakaudella Eurooppa-liigaan. Granada eteni Eurooppa-liigassa peräti puolivälierävaiheeseen.

Granada korvasi seurasta omasta halustaan lähteneen Martínezin Robert Morenolla. Moreno valmensi Espanjan A-maajoukkuetta vuonna 2019, kun Luis Enrique oli sivussa henkilökohtaisten syiden vuoksi.

Granadan kannattajat ovat vaatineet potkuja Morenolle. Granada ei ole voittanut tällä kaudella vielä otteluakaan. Torstaina Granada hävisi Real Sociedadille. Seura on 18. sijalla La Ligassa.

Moreno otti kantaa rooliinsa torstaisen ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Martínez ei ole enää Granadan päävalmentaja. Minä olen täällä ja minuun on luotettava. Haluaisin kannattajien keskittävän energiansa pelaajien tukemiseen. En voi kontrolloida ihmisten mielipidettä, minun on sen sijaan keskityttävä työhöni. Pääsemme tästä kuopasta pois yhdessä. Martínez jätti Granadan vapaaehtoisesti, Moreno muistutti.

– Mielestäni Celta-ottelun tulos ei merkkaa, saanko pitää työpaikkani. Otteluita on paljon jäljellä, hyvät tulokset tulevat ja seurajohto luottaa minuun. Muutokset eivät ole koskaan helppoja. Saavuin tänne Granadan seurahistorian parhaan ajanjakson jälkeen. Tavoitteemme on jatkaa samalla tiellä, mutta todellisuus on mitä on.

– Olin rohkea ja otin tämän hyvin vaikean haasteen vastaan. Jatkan taistelua. Olen tottunut tällaisiin tilanteisiin ja pääsen niistä yli. En pelkää.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.