Atléticon loukkaantumishuolet hellittämässä – ”Kyllä, Morata pelaa tänään”

© Kuva: Getty Images

Atlético Madrid on kärsinyt tämän(kin) kauden aikana runsaasti loukkaantumisista. Erityisesti vammat ovat koetelleet joukkueen hyökkäyspäätä, kun poissa ovat olleet yhtä aikaa Diego CostaÁlvaro Morata ja João Félix.

Nyt tilanne on kuitenkin helpottamassa. Atlético vierailee perjantai-iltana Valenciassa, ja päävalmentaja Diego Simeone vahvisti torstaina lehdistölle, että Morata on taas pelikunnossa.

– Kyllä, hän on mukana joukkueessa huomenna, argentiinalainen sanoi AS:lle.

Myös Diego Costa on palannut joukkueen harjoitusvahvuuteen. Vielä Valenciaa vastaan Costa ei pelaa, mutta kenties ensi viikon Mestarien liiga -ottelu Liverpoolia vastaan on mahdollisuuksien rajoissa.

– En mieti vielä tiistain peliä. Kaikki energiat kohdistetaan nyt Valencia-peliin. Kun peli on ohi, katsomme eteenpäin, Simeone kuittasi.

Atlético on voittanut viimeisistä kuudesta ottelustaan kaikissa kilpailuissa vain yhden, tehden näissä vain kaksi maalia. Voitto Valenciasta tekisikin itseluottamukselle hyvää.

– Voitoista saa aina intoa ja toivoa, ja ne auttavat kehittymään.

– Peli on erittäin tärkeä. Vastustaja on vahva kotonaan ja nauttii kotiyleisön tuesta. Heillä on erittäin hyvä joukkue, tärkeitä pelaajia hyökkäyksessä, keskusten yhteispeli toimii hyvin ja laitapuolustajat nousevat. Meidän on ohjattava peliä sinne, missä toivomme voivamme aiheuttaa heille vaikeuksia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.