Atlético Madridin jälleenrakennus alkaa – ensimmäinen hankinta 30-vuotias puolustaja?

© Kuva: Getty Images

Atlético Madrid näyttää kokevan melkoisen remontin. Joukkueesta on poistumassa lukuisia pitkäaikaisia avainpelaajia, ja uusia pitäisi jostain löytää. Puolustuslinjasta ovat poistumassa kaiken nähneet Diego GodínJuanfran ja Filipe Luís, ja viimeisenä pisarana kytkintä on nostamassa tähtihyökkääjä Antoine Griezmann. Atléticon pelaajatilannetta käsittelimme keskiviikkona tässä näkökulmatekstissä.

Uusia pelaajia tarvitaan paljon, ja portugalilaislehti Recordin mukaan ensimmäinen tulokas on brassitoppari Felipe Monteiro. Monteiro on jo läpäissyt Atléticon lääkärintarkastuksen, ja hänen kerrotaan tekevän kolmevuotisen sopimuksen. 184-senttinen Felipe on pelannut viimeiset kolme kautta Portossa. Viime kaudella hänet valittiin Portugalin liigan tähdistöjoukkueeseen.

Mistään pitkän tähtäimen hankinnasta tulevaisuutta silmällä pitäen ei ole kyse, sillä Felipe täyttää torstaina 30 vuotta. Rutiini on kuitenkin raudanluja. Felipe on pelannut tälläkin kaudella Porton avauskokoonpanossa jokaisessa Mestarien liiga -ottelussa sekä sarjaotteluissa lukuun ottamatta kolmea pelikieltojen takia huilattua ottelua.

Mitään järin mullistavaa siinä ei ole, että Diego Simeonen Atlético Madrid hankkii veteraani-ikäisen vahvistuksen. Viimeisten seitsemän kauden aikana Atlético on värvännyt 16 kolmekymppistä pelaajaa. Felipen lisäksi seuraan huhutaan myös Manchester Cityn 31-vuotiasta Nicolas Otamendia.

Atlético Madrid maksaa Felipestä tiettävästi 25 miljoonaa euroa.

Lähde: AS


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!