Miten koronaviruspandemia vaikuttaa jalkapalloseuroihin? – Sevillan legendaarinen urheilutoimenjohtaja avaa tilannetta

© Kuva: Getty Images

Jalkapallosarjat olivat koronaviruspandemian aiheuttamalla tauolla yli kolmen kuukauden ajan.

La Liga -kausi jatkui 11. kesäkuuta. Vaikka kausi jatkuikin, aiheuttaa koronaviruspandemia seuroille taloudellisia vaikeuksia vielä pitkään.

Sevillan legendaarinen urheilutoimenjohtaja Monchi kertoi FIFA:n haastattelussa, miten koronaviruspandemia vaikuttaa todellisuudessa seuroihin.

– Vaikutuksia tulee olemaan. Se, miten suuria ne ovat, riippuu täysin siitä, kuinka kauan tämä epätietoisuus jatkuu. On elintärkeää, että saamme pelattua kaikki kilpailut loppuun saakka. Emme voi vielä tarkkaan sanoa, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Nyt on todellakin aika miettiä nykyhetkeä, eikä tulevaisuutta. Meillä on oltava kärsivällisyyttä, jotta emme tekisi virheitä, Monchi totesi.

Koronaviruspandemia vaikutti luonnollisesti myös Monchin arkeen.

– Totta puhuen se on vaikuttanut valtavasti. Meidän on pitänyt muuttaa täysin toimintatapojamme. Olemme olleet päivittäin yhteydessä videopuheluiden avulla. Etenkin aluksi seuraukset olivat suuret, ja ne muuttivat elintapojamme paljon. Meidän oli tietenkin oltava jatkuvasti yhteydessä pelaajiin ja seurata, miten he voivat henkisellä tasolla.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.