Luka Modric: Real Madrid oli vakuuttunut menestyksestä myös ilman Ronaldoa

© Kuva: Getty Images

La Ligan mestaruuden varmistaneen Real Madridin keskikentän supertähti Luka Modric myöntää, että Cristiano Ronaldon Juventus-siirto oli kova isku madridilaisille. Modricin mukaan joukkue ei kuitenkaan menettänyt itseluottamustaan, vaikka suurin tähti vaihtoikin maisemaa.

Kroatian maajoukkuepelaaja myöntää, että Ronaldon läsnäolo oli elintärkeää Realille kaikkina niinä kausina, jotka hän vietti Madridissa.

– Ei ole tarvetta puhua siitä, miten tärkeä Cristiano oli Real Madridille. Mutta minun on sanottava, ettemme häkeltyneet hänen poissaolostaan niin, ettei meillä olisi voinut olla samoja tavoitteita, Modric sanoo kroatialaiselle Sportske Novostille.

– Olimme vakuuttuneita, että jatkamme voittamista ilman häntä.

Modric kertoo, että Real Madridin tämän kauden menestyksen salaisuus oli pelaajien työmoraali koronasulun aikana.

– Kun olimme eristyksissä, me kaikki harjoittelimme. Olin yhteydessä muihin pelaajiin ja huomasin, että he kaikki tekivät töitä ekstramotivaatiolla.

– Kun vihdoin pääsimme treenaamaan yhdessä, koin joukkueen sisällä olevan entistä voimakkaampi yhteys. Nautimme yhdessäolosta ja täysillä pelaamisesta.

Koronatauon jälkeen Real Madrid palasi pelikentille entistä vahvempana. Loppukauden 11 pelistä Real voitti 10 perättäin. Viimeisellä kierroksella panoksettomassa ottelussa Leganesia vastaan Real jäi tasapeliin.

Kroatialainen ylistää myös päävalmentaja Zinedine Zidanen taitoa käsitellä pelaajia.

– Zidane osoitti jälleen olevansa suuri persoona. Hän on rohkaiseva ja hyvin korrekti lähestyessään pelaajia, Modric kehuu.

– Aina on pelaajia, jotka eivät pelaa niin paljon kuin he haluaisivat, ja jotka eivät ole tyytyväisiä. Se käy järkeen. Mutta Zidanen lähestymistapa on auttanut kaikkia tuntemaan itsensä osaksi joukkuetta ja hyväksymään tilanteensa.

Modric vakuuttaa, että pukukopissa on erittäin hyvä joukkuehenki.

– Jokainen on hyvä tyyppi. Täällä ei ole ketään, joka aiheuttaisi ongelmia itsekkäistä syistä. Joukkueessa ei ole mätiä munia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.