Entinen kroatialaiskärki vakuuttaa: Real Madrid -tähti pelaa ensi vuoden EM-kisoissa – ”Hän on sellainen”

© Kuva: Getty Images

Kesä-heinäkuulle suunniteltu EM-lopputurnaus siirrettiin ensi vuodelle koronaviruspandemian seurauksena.

Kyseessä on todennäköisesti Luka Modricin komean uran viimeinen arvoturnaus. Modric jää madridilaismedioiden mukaan vielä ensi kaudeksi Real Madridiin, jonka jälkeen Modric jättää Espanjan taakseen ja suuntaa todennäköisesti Pohjois-Amerikan MLS-sarjaan.

34-vuotias Modric oli valmis pelaamaan EM-kisoissa kesällä, eikä turnauksen siirtäminen vuoden päähän vaikuta keskikenttäpelaajan suunnitelmiin – ainakaan Ivica Olicin mukaan.

Nykyään Kroatian A-maajoukkueen apuvalmentajana työskentelevä Olic muistetaan muun muassa HSV:stä, Bayern Münchenista ja Wolsburgista. Olic pelasi Kroatian A-maajoukkueessa yli 100 ottelua.

– Lukan, hänen asenteensa ja työskentelytapansa tuntien tämä ei vaikuta häneen ollenkaan. Olen varma, että hän on vain entistä parempi ensi vuonna. Hän on sellainen. Modric on aina 300-prosenttisen keskittynyt ja motivoitunut pelatessaan Kroatian paidassa. Hänen ikä ei vaikuta mihinkään, koska hän huolehtii kunnostaan niin hyvin, Olic vakuutti 24SATA:n haastattelussa.

Modric on pelannut Kroatian kanssa kuudessa arvoturnauksessa. Ballon d’Orin voittanut Modric saavutti Kroatian paidassa MM-hopeaa heinäkuussa 2018.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.