Real Madridin keskikenttäpelaaja Luka Modrić pitää saamaansa punaista korttia kohtuuttomana rangaistuksena.

Kroatialaistaituri Modrić, 33, lensi suihkuun lauantaina 3-1-voitossa Celta Vigoa vastaan rikottuaan Denis Suárezia.

Modrić tuli myöhässä tilanteeseen ja osui Suárezin kantapäähän. Erotuomari antoi kroatialaiselle suoran punaisen kortin keskusteltuaan videotuomareiden kanssa.

– Punainen kortti vahingosta! Menisin normaalisti tuollaisiin tilanteisiin tarkoituksella omaa kaveriani vastaan. Se oli täysin tahatonta! vauhkosi Modrić sosiaalisessa mediassa.

Marcan tuomariasiantuntija Andujar Oliverin mukaan Modrićin punainen kortti oli oikea tuomio. Uusien sääntöjen mukaan takaapäin kantapäälle astumisesta seuraa punainen kortti.

Kyseessä oli Modrićin uran ensimmäinen suora punainen kortti ja myös ensimmäinen punainen kortti La Ligassa. Hän on koko urallaan joutunut poistetuksi kentältä vain kahdesti.

Luka Modrić

@lukamodric10
Expulsión por una acción fortuita.... en la vida haría intencionadamente una entrada así a un compañero. ¡Totalmente involuntaria!🤷🏻♂🤷🏻♂🤷🏻♂🤷🏻♂🤷🏻♂

Tilaa C More Total nyt, saat ensimmäisen viikon ilmaiseksi! Tarjous on voimassa pe-su koodilla LALIGA osoitteessa: cmore.fi/koodi. Käy klikkaamassa itsesi sisään ja varmista paikkasi espanjalaisen huippujalkapallon parissa!