Real Madridin vahvuudesta lähti lokakuun maaottelutauolle edustustehtäviin kaikkiaan 11 pelaajaa, vaikkei joukossa ollutkaan ainuttakaan Espanjan A-maajoukkuemiestä. Huoli ”FIFA-viruksesta” on nyt käymässä toteen, sillä näyttää siltä, ettei koko yksitoistikko palaa terveenä Los Blancosin vahvuuteen.

Etelä-Amerikasta kantautuvat tiedot kertovat brassitoppari Éder Militãon loukkaantuneen. 23-vuotias Militão oli Brasilian avauksessa maanantain vastaisena yönä pelatussa MM-karsintaottelussa Kolumbiaa vastaan (0-0), mutta tuli vaihtoon 72. minuutilla. Loukkaantumista epäiltiin välittömästi, ja keskiviikkona Brasilian jalkapalloliitto vahvistikin, että Militãolla on oikean takareiden lihasvamma.

Ensi yönä pelattavassa ottelussa Uruguayta vastaan Militão ei missään tapauksessa pelaa. Brasilian maajoukkueen lääkäri Rodrigo Lasmar on kuitenkin ollut yhteydessä myös Real Madridiin. On hyvin todennäköistä, ettei Militão pelaa myöskään ensi tiistain Mestarien liigan ottelussa Shakhtar Donetskia vastaan, eikä mahdollisesti myöskään sunnuntaina 24.10. pelattavassa El Clásicossa.

[readmore from=Militao-Eder]

Militão on jo poistunut Brasilian maajoukkueen vahvuudesta ja palaa Madridiin mahdollisimman nopeasti aloittaakseen kuntoutuksen. Militãon loukkaantuminen on valmentaja Carlo Ancelottille ikävä uutinen, sillä hän on pelannut täydet 90 minuuttia kaikissa Real Madridin alkukauden kymmenessä ottelussa (8 La Ligassa, 2 Mestarien liigassa). Yhdelläkään toisella kenttäpelaajalla ei ole allaan 900 peliminuuttia tältä kaudelta.

Militãon jäädessä mahdollisesti pois Real Madridin toppariparina El Clásicossa lienee NachoDavid Alaba. Ancelottin onneksi laitapuolustajat Marcelo ja Ferland Mendy alkavat olla toipuneita pelaamista varten.

Lähde: AS