Lähde: Vaihtavatko Real Madrid ja Bayern München puolustajia keskenään?

© Kuva: Getty Images

Bayern München on tiedustellut Real Madridilta toppari Éder Militãosta, kertoo Goal.

Brasilialaispuolustajan perään ovat alustavasti kyselleet myös Juventus, Tottenham ja Borussia Dortmund, mutta virallista tarjousta Madrid ei ole hänestä saanut.

Militão, 22, siirtyi Madridiin kesällä 2019 Portosta 50 miljoonan euron korvausta vastaan, mutta hintalappuunsa nähden hän on jäänyt vähälle peliajalle. Tähän mennessä brassitoppari on pelannut Los Blancosin riveissä 23 ottelua. Tällä kaudella hän on saanut peliaikaa vain 224 minuuttia.

Bayernin ja Madridin välisiin neuvotteluihin oman mausteensa tuo se, että müncheniläisten monivuotinen luottopuolustaja David Alaba on lehtitietojen mukaan siirtymässä Los Blancosiin, kun hänen sopimuksensa Saksassa päättyy ensi kesänä. Bayern onkin suunnitellut Militãosta juuri Alaban korvaajaa.

Militão haaveilee yhä nousevansa Real Madridissa isoon rooliin, mutta hän haluaa pitää paikkansa Brasilian maajoukkueessa, eikä se onnistu vähäisellä vastuulla.

Nähtäväksi jää, millaisella diilillä Militão potentiaalisesti vaihtaa maisemaa. Real Madrid tuskin luopuu hänestä halvalla, kun ottaa huomioon, kuinka paljon hänestä maksettiin vain 1,5 vuotta sitten.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.