Mestarien liiga -voittaja ei hyväksy Real Madridin toimintaa: ”Tämän kaverin on lopetettava uransa Realissa”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin tulee pitää kiinni Sergio Ramosista tämän loppu-uran ajan, eikä saa päästää häntä lähtemään. Tätä mieltä on entinen Los Blancos -pelaaja Predrag Mijatović. Ramosin sopimus on voimassa kauden 2020-2021 loppuun asti, minkä päätteeksi hän on 35-vuotias.

Real Madridilla on ollut tapana päästää seuralegendansa pois joukkueesta näiden uran loppupuolella. Esimerkkeinä toimii Raúl, joka siirtyi Schalkeen, ja Iker Casillas, joka lähti Portoon.

– Emme voi päästää pelaajiamme auttamaan muita joukkueita, koska heidän pitäisi olla auttamassa meitä, Mijatović sanoo Stats Perform Newsille.

– Valitettavasti niin ei ole Madridissa. Raúlilla oli upea historia Realissa ja lähti huonolla tavalla. Fernando Hierron kanssa kävi samoin, kuten myös Casillaksen.

Mijatović voitti Real Madridissa pelatessaan Mestarien liigan kaudella 1997-1998. Hänet muistetaan tuolloin finaalissa Juventusta vastaan iskemästä voittomaalista. Sen lisäksi Mijatović voitti liigamestaruuden Realin riveissä 1997, ja hän sijoittui vuoden päätteeksi toiseksi Kultainen pallo -äänestyksessä.

Mijatovic on sitä mieltä, että Ramos pitäsi pitää seurassa huolimatta siitä, että tämän peliura alkaa vääjäämättömästi lähestyä loppuun. Ramosista olisi opettamaan nuorempia pelaajia talon tavoille.

– Nyt on puhetta, että Sergio Ramosin kanssa kävisi samoin. Hänen sopimustaan on jatkettava parilla-kolmella vuodella. Tämän kaverin on lopetettava uransa Real Madridissa.

– Hän on tärkeä, lähes aarre tälle seuralle. Hän voi opettaa nuoria pelaajia, jotka liittyvät Real Madridiin, miten pelata, käyttäytyä ja sopeutua joukkueeseen. Näin on tapahduttava.

Kaikki tietävät, miten Cristiano Ronaldo jätti Madridin siirtyäkseen Juventukseen 2018. Epäilyjä on herännyt myös 34-vuotiaan Luka Modrićin jatkosta seurassa. Molemmat olivat avainroolissa Zinedine Zidanen suunnitelmissa, kun Real voitti isokorvaisen Mestarien liiga -pystin kolmesti peräkkäin.

– Jos olisin seurassa, en päästäisi Cristianon, Ramosin tai Modrićin kaltaisia pelaajien lähteä. He ovat sellaisia pelaajia, joilla olisi positiivinen vaikutus tuleviin pelaajiin, vaikka he menettäisivätkin hieman fyysistä kuntoaan vuosien kertyessä.

– Kuvittele hyökkääjä, joka tulee ja pääsee Cristianon oppiin. Tai topparia, joka saa neuvoja Sergio Ramosilta. Kuka opettaisi häntä paremmin, miten käyttäytyä? Jalkapallossa ei ole kyse siitä, että mahtavat pelaajat pudotetaan, kun heille ei ole enää käyttöä.

Mijatovićin mukaan Real Madridilla olisi paljon opittavaa italialaisesta jalkapallokulttuurista.

– Italialaiset tekevät sen täydellisesti. Heillä on pelaajia kuten (Franco) Baresi ja (Paolo) Maldini, ja nämä suurpelaajat ovat jättimäinen vahvuus seuralle.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.