Espanjalaisvalmentaja: Real Madrid tarvitsee 4-5 uutta pelaajaa – ehdotti Hålandia

© Kuva: Getty Images

Míchel on parhaillaan työttömänä. Valmentaja poistui meksikolaisen Pumasin peräsimestä kesällä.

Pelaajaurallaan yli 500 ottelua Real Madridissa pelannut entinen keskikenttäpelaaja käväisi El Largueron haastattelussa.

Mícheliltä kysyttiin, millaisia muutoksia hän tekisi Real Madridiin. Míchel hankkisi ensitöikseen Erling Braut Hålandin valkopaitojen riveihin.

– En ostaisi Kylian Mbappéa, vaan käyttäisin sen rahan neljään tai viiteen uuteen pelaajaan. Pidän Hålandista todella paljon. Hän kehittyy hyvin nopeasti. Håland tekee maaleja hyvin erilaisista tilanteista, ei vain boksin sisältä. Håland ei ole ainoastaan viimeistelijä, Míchel muistutti.

– Real Madrid tarvitsee neljä tai viisi uutta pelaajaa. On muistettava, että Real Madrid on pudonnut kahdesti peräkkäin Mestarien liigasta jo neljännesvälierissä. Real Madrid tarvitsee tasaisuutta ja sitä saa vahvistamalla joukkuetta.

Míchel otti myös kantaa siihen, jatkaako Sergio Ramos seurassa. Ramosin sopimus Real Madridin kanssa päättyy tämän kauden jälkeen. Ramos vaatii kaksivuotista sopimusta, mutta Real Madrid on tiettävästi valmis tarjoamaan vain yksivuotista.

– En usko, että kahden vuoden jatkosopimuksen tarjoamisessa on mitään ongelmia, mutta sitä ei voi tarjota millä tahansa palkalla. Jos et tee Ramosin kanssa jatkosopimusta, on sinun löydettävä uusi Ramos jostain.


PÄIVÄN VIHJE: FULHAM – MANCHESTER UNITED

Jääkö ManU telineisiin Lontoon kaatosateessa?