PSG-pomo myönsi: Keskusteli Leo Messin kanssa jo keväällä – ”En voi kieltää sitä”

© Kuva: Getty Images

Leo Messi siirtyi elokuun alussa vapaana agenttina PSG:hen.

Messin sopimus Barcelonan kanssa päättyi kesäkuun lopussa. Osapuolet olivat päässeet yhteisymmärrykseen uudesta sopimuksesta, mutta Barcelona ei kyennyt rekisteröimään Messin sopimusta surkean taloustilanteensa vuoksi ja uusi sopimus jäi siten tekemättä.

PSG oli kiinnostunut Messistä yli vuoden ajan. Seura oli valmis hankkimaan hänet jo viime syksynä, kun Messi halusi jättää Barcelonan, mutta seuran silloinen puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu ei päästänyt häntä lähtemään.

PSG:n urheilutoimenjohtaja Leonardo paljasti Canal Plusin haastattelussa keskustelleensa Messin edustajien kanssa sopimuksesta jo keväällä.

– En voi kieltää sitä, että keskustelimme Messin edustajien kanssa jo aiemmin. Puhuimme, mutta vasta tammikuun jälkeen, kun hänen sopimuksensa Barcelonan kanssa oli päättymässä. Emme keskustelleet ennen tammikuuta, Leonardo totesi.

– Messin suunnitelma oli jäädä Barcelonaan ja mahdollisesti lopettaa uransa siellä. Sitten Messi joutuikin jättämään Barcelonan ja silloin hän osoitti haluavansa siirtyä PSG:hen, joka motivoi meitä tekemään sopimuksen hänen kanssaan. On upeaa ajatella, että Messin kaltainen pelaaja edustaa PSG:tä.

Lähde: MARCA


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.