Täyskäännös! Lionel Messin uusi sopimus Barcelonan kanssa onkin nyt ”kauempana kuin koskaan”

© Kuva: Getty Images

Lionel Messin odotettiin allekirjoittavan uuden sopimuksensa Barcelonan kanssa vielä tänään, tai ainakin tällä viikolla. Keskiviikkona julkistetun La Ligan saaman talousboostin piti mahdollistaa tämä. Nyt Marca uutisoi, että tilanne on kääntynyt täysin päälaelleen.

– Viimeisimmät tiedot kertovat, että Barcelona ei voi kiinnittää argentiinalaista uudelleen, lehti kertoo.

Messi on virallisesti ollut vailla seuraa kesäkuun lopusta saakka, mutta kaikki on jo pidempään viitannut siihen, että hän tekee uuden sopimuksen vuodesta 2000 edustamansa seuran kanssa.

– (Puheenjohtaja) Joan Laporta on tietoinen tilanteesta ja siitä, että Messi on nyt kauempana uudesta sopimuksesta kuin koskaan.

Artikkeli aiheesta ei suoraan kerro, mikä on kääntänyt asetelman ylösalaisin, mutta vihjaa Superliiga-hankkeen liittyvän asiaan.

– Mikäli Barcelona ottaa vastaan sille La Ligan kautta tarjotut rahat, tarkoittaa se Superliiga-suunnitelmien hylkäämistä pysyvästi. Tähän seura ei ole valmis. Tällä hetkellä olemme pisteessä, jossa sekä Superliigan suunnittelu Barcelonan osalta, että Messin uusi sopimus eivät ole yhtä aikaa mahdollisia.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004