RAC1: Lionel Messi teki tiukan päätöksen – aloittaa oikeustoimet sopimuksensa julkaissutta lehteä vastaan

© Kuva: Getty Images

RAC1 kertoo, että Lionel Messi on nyt päättänyt aloittaa oikeustoimet sopimuksensa vuotoon liittyen.

Messi solmi vuonna 2017 Barcelonan kanssa neljän vuoden mittaisen sopimuksen. Espanjalaislehti El Mundo paljasti hiljattain huomiota herättävästi etusivullaan tiedot Messin sopimuksesta.

El Mundon uutispommi nousi laajasti otsikoihin, sillä julkaistujen tietojen pohjalta Messin sopimus on tiettävästi urheiluhistorian rahakkain.

Messi ei ilahtunut vuodosta, ja myös Barcelona tuomitsi tapahtuneen sivuillaan. Katalonialaisseura tiedotti ryhtyvänsä oikeudellisiin toimenpiteisiin, ja niin aikoo RAC1:n mukaan tehdä myös Messi. Messi uhkaa El Mundoa oikeustoimilla.

Barcelonan puheenjohtajana toimi Josep Maria Bartomeu Messin solmiessa sopimuksensa. Bartomeun lisäksi sopimuksen yksityiskohdat ovat tällä hetkellä väliaikaisena puheenjohtajana toimivan Carles Tusquetsin tiedossa.

Bartomeun ja Tusquetsin ohella Messi pitää mahdollisina vuotajina entistä varapuheenjohtajaa Jordi Mestreä, toimitusjohtaja Oscar Grauta ja seuran lakiasioista vastaavaa Roma Puntia. Espanjalaislehti Marcan mukaan vain tämä viisikko on tiennyt Messin sopimuksesta pelaajan itsensä lisäksi.

Barcelona on avannut sisäisen tutkinnan selvittääkseen syylliset. Näillä viidellä ihmisellä on ollut pääsy sopimustietoihin, joten Messi harkitsee RAC1:n mukaan syyttävänsä myös heitä.

Lähde: Sport

Päivitetty kello 20.38: Sport korjasi uutistaan, Messi ryhtyy toimenpiteisiin El Mundoa vastaan ja harkitsee toimia viittä henkilöä vastaan. Sport kirjoitti aiemmin, että Messi uhkaa näitä henkilöitä oikeustoimilla, El Mundosta Sport ei kirjoittanut.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.