Lionel Messin lähtöaikeista on puhuttu hurjat määrät viime kesästä lähtien, kun argentiinalaistähden raportoitiin olevan halukas lähtemään Barcelonasta.

Messi joutui osin vasten tahtoaan jäämään Kataloniaan vielä täksi kaudeksi, mutta nykyinen sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen, joten Messi voi halutessaan siirtyä muualle ensi kesänä.

Messiä on huhuttu selvästi eniten Manchester Cityyn ja Paris Saint-Germainiin. Muina vaihtoehtoina on väläytelty muun muassa Pohjois-Amerikan MLS:ää, mutta City ja PSG näyttävät todennäköisimmiltä uusilta osoitteilta tällä hetkellä.

Sekään ei ole mahdoton ajatus, että Messi jäisi sittenkin Barcelonaan, kun seuraan valitaan uusi puheenjohtaja tammikuun 24. päivänä järjestettävissä vaaleissa.

Yksi seura on kuitenkin ollut eniten esillä Messistä puhuttaessa viime päivinä, ja se on PSG.

LUE MYÖS:
ESPN: Lionel Messi Pariisiin? PSG pohtii argentiinalaistähden hankkimista

TalkSport kirjoittaa nyt, että pariisilaisseuran johtoportaassa on kasvanut luotto viime aikoina siihen, että PSG todellakin voi saada Messin itselleen.

Aiemmin on kerrottu jopa, että PSG:ssä harkittaisiin Messin paitojen valmistamista jo etukäteen siltä varalta, että seura saa kaapattua Messin riveihinsä.

TalkSportin mukaan lähteet ovat paljastaneet, että jos Messin ja PSG:n välinen yhteistyö tuntui ennen kaukaiselta haaveelta, siirto Pariisiin alkaa näyttää nyt hyvin mahdolliselta.

El Chiringuito uutisoi vastikään, että Messin isä ja agentti Jorge Messi olisi käynyt Barcelonassa keskustelemassa siirrosta PSG:hen. Hän kuitenkin kiisti väitteet.

LUE MYÖS:
Lionel Messin isän väitettiin lentäneen neuvottelemaan PSG-siirrosta – kiisti jyrkästi: ”Olen ollut syyskuusta asti Argentiinassa”

Yksi Messin PSG-siirron suurimmista kannattajista on pariisilaisten supertähti Neymar, joka haluaisi pelata jälleen Messin rinnalla. Neymar on keskustellut asiasta PSG:n urheilupomo Leonardon kanssa.

− Haluan kaikkein eniten sitä, että pääsen nauttimaan pelaamisesta hänen kanssaan. Meidän on saatava se toteutumaan ensi kaudella, Neymar kommentoi tuoreeltaan Mestarien liigan pelin jälkeen.

Neymarin PSG ja Messin Barcelona kohtaavat toisensa Mestarien liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Ottelu saattaa vaikuttaa epäsuorasti Messin tulevaisuuteen, koska ottelussa voi ratketa espanjalaislehti AS:n mukaan myös Kylian Mbappén jatko Pariisissa.

AS nimittäin uutisoi, että Mbappé ei ole halukas solmimaan jatkodiiliä PSG:n kanssa, jos joukkue putoaa Barcelonalle jo pudotuspelien avauskierroksella. Jos Mbappé lähtisi Pariisista, aukeaisi PSG:lle mahdollisuus hankkia tilalle ei enempää eikä vähempää kuin Leo Messi.

LUE MYÖS:
AS: Barcelonan ja PSG:n Mestarien liigan kohtaamisella voi olla iso vaikutus myös Real Madridiin – ratkeaako Kylian Mbappén tulevaisuus?