Real Madridin fanien kannattaa seurata tarkkaan, mitä Paris Saint-Germainin ja Barcelonan välisessä Mestarien liigan otteluparissa tapahtuu, ainakin mikäli espanjalaislehti AS:n tietoja on uskominen.

Barcelona ja PSG ottavat mittaa toisistaan Mestarien liigan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. AS:n mukaan otteluparissa on panosta myös 21-vuotiaan Kylian Mbappén tulevaisuuden kannalta.

AS nimittäin kirjoittaa, että Mbappé ei aio solmia jatkosopimusta pariisilaisseuran kanssa, jos joukkue putoaa Barcelonalle ja jää ulos puolivälierävaiheesta. Mbappé on ollut siirtohuhujen kohteena pitkään, mutta PSG toivoo ranskalaistykin jatkavan Pariisissa.

Mbappélla on PSG:n kanssa sopimus kesään 2022 saakka, mutta erityisesti Real Madridin on kerrottu havittelevan Ranskan maajoukkueen huippupelaajaa itselleen.

Mbappélle on tärkeää menestyä eurokentillä, ja jos viime keväänä Mestarien liigan finaalipaikan saavuttanut PSG jää tällä kertaa kauas tavoitteistaan, haluaa Mbappé tavoitella pokaaleja jatkossa muualla.

Real Madridia pidetäänkin ykkössuosikkina Mbappén uudeksi seuraksi, jos tämä päättää lähteä Pariisista. Mbappé on tehnyt Ranskan liigassa tällä kaudella kymmeneen peliin peräti kymmenen maalia ja alustanut viisi osumaa. Mestarien liigassa hän on iskenyt viiteen peliin kaksi maalia.