Leo Messi palasi hiljattain maajoukkuereissulta Barcelonaan.

Kymmenet toimittajat odottivat Messiä Barcelonan lentokentällä. Toimittajat kysyivät, mitä mieltä Messi oli Antoine Griezmannin sedän ja entisen agentin kommenteista. Griezmannin entinen agentti kritisoi Messiä.

Messi vastasi toimittajien kysymyksiin sanomalla olevansa kyllästynyt olemaan aina suurin ongelma Barcelonassa. Lue lisää täältä.

Barcelonan päävalmentajalta Ronald Koemanilta kysyttiin mielipidettä tuoreimpaan kohuun. Koeman ymmärtää, miksi Messi suuttui ja sanoi sanottavansa toimittajille.

– Ymmärrän, miksi Messi suuttui. Messin kaltaisia ihmisiä on kunnioitettava paljon enemmän. Mielestäni on epäkunnioittavaa kysyä tuollaisia asioita pitkän matkan jälkeen. Minä olisin silloin vaarallinen, jos minulle tehtäisiin noin. Ehkä toimittajat haluavat luoda otsikoita.

– En ole nähnyt pukukopissa mitään sellaista, josta voisi ymmärtää, että Messillä ja Griezmannilla olisi ongelmia keskenään. En yritä etsiä ongelmia.

Barcelona haastaa Atléticon lauantaina. Kamppailu käynnistyy klo 22.00. Lue Koemanin ja Atlético-luotsi Diego Simeonen mietteet täältä.