Barcelona-pelaaja toiveikas Leo Messin tulevaisuuden suhteen – ”Jos pelaamme hyvin”

© Kuva: Getty Images

Leo Messin nykyinen sopimus Barcelonan kanssa päättyy ensi kesänä.

33-vuotiaan Messin odotetaan poistuvan Barcelonasta tämän kauden jälkeen. Messi olisi halunnut jättää seuran jo tämän siirtoikkunan aikana, mutta seurapresidentti Josep Maria Bartomeu petti lupauksensa, eikä päästänyt Messiä lähtemään.

Barcelonassa niin ikään pelaava Sergi Roberto on toiveikas sen suhteen, että Messi jatkaisi uraansa seurassa vielä alkavan kauden jälkeenkin.

– Hän sanoi jäävänsä vain täksi kaudeksi, mutta jos pelaamme hyvin, fiilis on hyvä ja voitamme mestaruuksia, niin kuka tietääkään, jos hän vaihtaa mielipidettään. Olisi loistavaa, jos onnistuisimme siinä, Roberto totesi Aran haastattelussa.

Messin suureksi ystäväksi Kataloniassa kehkeytynyt Luis Suárez jätti Barcelonan aiemmin tällä viikolla siirryttyään Atléticoon. Messi oli luonnollisesti pettynyt siihen, miten ja miksi Barcelona halusi päästä kärjestä eroon. Roberton mielestä Suárezin lähtö oli suuri kolaus Messille.

– Leolle Suárez on kuin hänen veljensä. He olivat aina kaikkialla yhdessä. Messi ei ole sulattanut sitä, että Suárez joutui lähtemään vasten tahtoaan. Se on verrattavissa eroon tai siihen, kun menetät ystäväsi. Nyt meidän työ on saada Messi tuntemaan itsensä rakastetuksi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.