Barcelonassa eletään kaikin puolin jännittäviä hetkiä. Lionel Messi on ilmoittanut seurajohdolle haluavansa lähteä seurasta. Se on helpommin sanottu kuin tehty, sillä sopimuksen purkupykälä on tiettävästi vanhentunut, eikä 700 miljoonan euron ulosostopykälää maksa kukaan.

Tunnelmat ovat kaupungissa kireät, ja keskiviikkoiltana Camp Noulle rynnikin joukko Barcelonan faneja vaatimaan seuran puheenjohtaja Josep María Bartomeun eroa.

Pahimmassa tapauksessa edessä voisi olla Barcelonan ja Lionel Messin välinen, oikeudessa käsiteltävä sopimuskiista. Luultavasti kumpikaan osapuoli ei halua mennä näin pitkälle, vaan ratkaisun toivotaan löytyvän muulla tavoin.

Siksi Leo Messin odotetaankin saapuvan sunnuntai-aamuna Barcelonan urheilukeskukseen koronatestausta varten. Testaus on pakollinen ennen harjoitusten alkua.

[readmore from=Messi-Lionel]

Uusi valmentaja Ronald Koeman vetää ensimmäiset harjoituksensa tulevana maanantaina, ja paikalle aikoo näillä näkymin ilmestyä myös Messi. Argentiinalainen supertähti haluaa välttyä oikeudellisilta ongelmilta ja muilta sanktioilta seuran taholta, ja aikoo siksi olla joukkueen mukana, kunnes siirrosta on sovittu.

Barcelonan maanantain harjoituksista ei siis totisesti kiinnostavuutta puutu. Voisi hyvin olettaa, että paikalle tai edes lähistölle mielii maanantaina myös runsaasti median edustajia.

Lähde: Sport