Bayern Münchenin päävalmentaja otti kantaa Messin ja Lewandowskin vertailuun – ”Hän on suurella erolla maailman paras”

© Kuva: Getty Images

Barcelona ja Bayern München kohtaavat toisensa perjantai-iltana Mestarien liigan puolivälieräottelussa.

Kamppailu on yksiosainen, ja sen voittaja etenee ensi viikolla pelattavaan välierään, jossa vastaan asettuu joko Lyon tai Manchester City.

Bayern München lähtee illan otteluun jopa varsin selvänä ennakkosuosikkina. Bayern tiedostaa sen myös itse, sillä muun muassa Karl-Heinz Rummenigge ja ja seuran entinen pelaaja Lothar Matthäus ovat kertoneet medioissa, miten ylivoimainen suosikki Bayern on Barcelona-ottelussa.

Matthäusin mukaan Bayernin ykköstykki Robert Lewandowski on parempi jalkapalloilija kuin Leo Messi.

Bayernin päävalmentaja Hans-Dieter Flick otti kantaa läpi viikon medioiden otsikoissa pyörineeseen debattiin. Flickin mielestä Messi on selvästi maailman paras pelaaja.

– Messiä ja Lewandowskia ei voi vertailla keskenään. Lewandowski on uskomaton hyökkääjä. Hänellä on valtavasti taitoa boksin sisällä ja kykenee jatkuvasti maalintekoon. Lewandowski pystyy myös syöttämään maaleja. Mielestäni Messi on silti suurella erolla maailman paras pelaaja, Flick totesi ottelun alla.

– Emme pelaa ainoastaan Messiä vastaan, vaan kohtaamme Barcelonan. Luonnollisesti Messi on uskomaton pelaaja ja olemme suunnitelleet, miten pelaamme häntä vastaan, mutta en tietenkään kerro sitä, luotsi viittasi suunnitelmaansa.

Ottelu käynnistyy klo 22.00.