Entinen huippupelaaja tylyttää Lionel Messin kritisoijia Argentiinassa – ”Heillä ei ole munaa kysyä edes vaimoiltaan, saako hallita kaukosäädintä”

© Kuva: Getty Images

Lionel Messi on saanut vuosien saatossa paljon kritiikkiä kotimaassaan Argentiinassa, koska hän ei ole pystynyt johdattamaan maataan arvokisavoittoon. Messin aikakaudella Argentiina on yltänyt kerran MM-finaaliin, ja kahdesti Copa Américan finaaliin.

Saksa kaatoi Argentiinan MM-finaalissa jatkoajalla, ja kahdesti Argentiina on hävinnyt Copa Américan finaalin rangaistuspotkuilla. Joten lähelle Messi on pystin nostoa maajoukkueessa päässyt.

Tammikuussa uransa päättänyt keskikenttäpelaaja Daniele De Rossi puolustaa argentiinalaistähteä. Italialainen tuli tunnetuksi AS Roman keskikenttäpelaajana. Vuonna 2006 hän voitti Italian paidassa maailmanmestaruuden.

– Miten häntä kohtaan [viitaten Messiin] voidaan sanoa mitään vastaan, kun hänellä on niin paljon munaa? On olemassa ihmisiä, jotka kritisoivat häntä tietokoneidensa takaa. Kuitenkaan, heillä ei ole munaa kysyä edes vaimoiltaan, saako hallita kaukosäädintä, De Rossi totesi La Nacionin haastattelussa.

– Hän hävisi kaksi Copa Américan finaalia rangaistuspotkuilla. Minä puolestani olen maailmanmestari rangaistuspotkujen avulla. Häntä soimataan kotimaassaan, ja minä olen sankari Italiassa. Mikä on ero? Ehkä viisi senttimetriä. En vain voi hyväksyä sitä. Haluan vain muistuttaa ihmisiä, kuinka monta kertaa nimenomaan Messi on kannatellut joukkuettaan, italialainen päätti.

Lähde: Marca