Internazionalen ex-johtaja: ”Yritimme hankkia Lionel Messin, mutta aina raha ei ratkaise”

© Kuva: Getty Images

Futishistoria voisi olla kovin toisen näköinen, mikäli eräs siirto olisi toteutunut vuonna 2008.

Tuohon aikaan parikymppinen Lionel Messi oli kovassa nosteessa, mutta häntä ei esimerkiksi ollut vielä valittu vuoden parhaaksi pelaajaksi. Vuoden 2007 Ballon d’Or -äänestyksessä Messi oli kolmas ja vuotta myöhemmin toinen.

Kaudella 2007-08 Messi oli paukuttanut 40 ottelussa tehot 16+15. Internazionalessa tajuttiin, että tämä nuorukainen kannattaisi hankkia.

– Me pidimme hänestä kovasti ja yritimme saada siirtoa toteutumaan. Hän ei halunnut lähteä Barcelonasta. Hän oli hyvin kiitollinen siellä. Raha ei aina ratkaise näitä asioita, Interin entinen urheilutoimenjohtaja Marco Branca sanoi TMW Radiolle Sportin mukaan.

Vaikkei Inter saanut Messiä, milanolaisseuralla pyyhki hyvin tuohon aikaan. Inter voitti triplan kaudella 2009-10, vaikka tuohon aikaan moni piti Pep Guardiolan Barcelonaa maailman parhaana joukkueena. Branca kertoi, millaisia pelaajia seura tuohon aikaan pyrki hankkimaan.

– Avainasia triplan takana olivat vihaiset pelaajat. He olivat sellaisia, joiden edestä oli lyöty ovi kiinni edellisissä seuroissa, Branca sanoi.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!