32-vuotiaan Lionel Messin sopimus FC Barcelonan kanssa ulottuu kesään 2021. Pian hän saakin täyteen kaksi vuosikymmentä saman seuran palveluksessa.

Barcelonassa uskotaan vakaasti, että Messi tulee pelaamaan uransa loppuun samassa seurassa. Samaa viestiä on väläytellyt Messi itsekin usein.

Nyt Internazionalen pitkäaikainen omistaja ja puheenjohtaja, muutama vuosi sitten pestinsä ja paikkansa Interin johtokunnassa jättänyt Massimo Moratti on esittänyt julkisen toiveensa Lionel Messin hankkimisesta Interiin.

– Luulen, ettei Messi ole kielletty unelma Interille tällä hetkellä. Eikä se ollut sitä myöskään ennen tätä tragediaa (koronaviruspandemiaa), 74-vuotias Moratti sanoi Radio Rain haastattelussa maanantaina.

– Minun mielestäni Messi, jonka sopimus on päättymässä, ansaitsisi kunnollisen yrityksen hankkia hänet seuraan.

Moratti, jonka johdolla Inter voitti Mestarien liigan ja triplamestaruuden kaudella 2010 muistutti siitä, että jalkapallossa on nähty useita ihmeellisiä siirtoja. Koronaviruskriisin jälkeen maailma voi olla vieläkin ihmeellisempi.

[readmore from=Messi-Lionel]

– En tiedä, kasvattaako vai laskeeko koronavirus tämän tavoitteen mahdollisuutta. Kaikki on nyt muuttunut, ja meidän täytyy ymmärtää, miten jalkapallo muuttuu.

– Emme saa kuitenkaan olla liian opportunistisia. On olemassa riski, että ne, joilla on taloudellista mahtia voivat hyötyä kriisistä. On mahdollista, että näemme tällä tasolla kummallisia asioita kauden päättyessä, Moratti jatkoi arvoituksellisesti.

Lähde: Cope