Barcelonan päävalmentaja kommentoi Lionel Messin lopettamispuheita: ”Se on luonnollista”

© Kuva: Getty Images

Lionel Messi vihjasi aiemmin tällä viikolla lähestyvästä lopettamisestaan vastaanotettuaan kuudennen Ballon d’Orinsa, mutta Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde rauhoitteli aiheesta syntynyttä keskustelua.

Messin, 32, kommentit johtivat spekulointiin siitä, onko argentiinalaistähti lopettamassa uransa jo lähiaikoina, mutta Valverde ei siihen usko.

Barcelonan kapteenilta jäi alkukaudesta muutama peli väliin jalkavamman takia, mutta loukkaantumisensa jälkeen hän on ollut jälleen huippuvedossa. Messi on pelannut tällä kaudella 14 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 11 osumaa ja syöttänyt kahdeksan. Keskimäärin hän on ollut maalin syntymisessä mukana noin 58 minuutin välein.

Valverden mukaan on täysin normaalia, että uran päättyminen pyörii Messin ikäisen pelaajan päässä.

– Se on luonnollista, hän on 32-vuotias, sanoi Valverde Goalin mukaan.

– En usko, että hän aikoo jäädä eläkkeelle huomenna tai kolmen päivän päästä, mutta kun pääsee yli 30 ikävuoden, näkee, että loppu on lähempänä. Tälle aiheelle on annettu liikaa huomiota.

Valverdelta kysyttiin, millaista on valmentaa Messin kaltaista ainutlaatuista pelaajaa.

– Välillä siitä ei osaa nauttia joka päivä. Se on sellainen asia, jota arvostaa ajan myötä. Voin monien vuosien päästä katsoa taaksepäin ja sanoa, että minä valmensin Messiä.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.