Brasilian A-maajoukkuekapteeni suuttui Leo Messille – ”Sama tapahtuu myös Espanjassa”

© Kuva: Getty Images

Argentiina voitti Brasilian perjantaina pelatussa harjoitusottelussa maalein 1-0. A-maajoukkueeseen palannut Leo Messi vastasi ottelun ainokaisesta.

Messin käytös ottelun aikana suututti pahemman kerran Brasilian A-maajoukkueen kapteenin Thiago Silvan. Silvan mielestä Messi hyötyy tuomarien silmissä siitä, miten kaikki kunnioittavat häntä niin paljon taitojensa vuoksi.

– Hän laukoi pallon pari kertaa turhaan pois, eikä tuomari tehnyt mitään. Sitten hän valitti tuomarille tuomioista ja tuomari vain nauroi. Tuomareiden pitäisi jättää liiallinen kunnioitus sivuun otteluiden aikana, Silva vaati.

Silvan mukaan Messi tekee samaa myös Espanjassa, eikä argentiinalainen saa sielläkään tekosistaan minkäänlaista rangaistusta.

– Hän aina valittaa tuomareille ja yrittää tehdä tuomareiden päätökset mahdollisimman vaikeiksi. Hän on aina samanlainen. Olemme puhuneet joidenkin Espanjassa pelaavien pelaajien kanssa ja he sanovat samaa. Sama tapahtuu myös siellä. Hän yrittää kontrolloida sitä, mitä kentällä tapahtuu ja vaikuttaa tuomarien päätöksiin.