Lionel Messi oli jälleen kerran Barcelonan ykkösnimi tiistaina. Argentiinalainen teki kaksi maalia syötti yhtä monta rysää, kun Valladolid kaatui Barcan toimesta La Ligan ottelussa 5-1-lukemin.

Nuo kaksi tehtyä maalia nostivat Messin seurajoukkuepaidassa tehtyjen maalien lukeman 608:aan ja samalla tämän kilpakumppaniksi ristityn Cristiano Ronaldon nykyisen maalimäärän ohi.

Juventusta nykyisin edustava Ronaldo, 34, on viimeistellyt urallaan neljän seuran riveissä 606 seurajoukkuemaalia 813 ottelussa. 32-vuotias Messi on tehnyt Barcelonalle kaksi osumaa enemmän mutta vain 695 ottelussa.

Messi on mainiossa iskussa. ”Kirppu” on iskenyt kolmessa edellisessä La Ligan ottelussa neljä osumaa ja syöttänyt kolme. Yhteensä Messillä on kasassa neljä sarjamaalia tämän kauden osalta, mutta hän pelasi ensimmäiset minuuttinsa avauskokoonpanossa vasta 24. syyskuuta pohjevamman vuoksi.

Juventuksen kanssa muun muassa kahdeksatta peräkkäistä Italian mestaruutta metsästävä Portugalin maajoukkuekippari Ronaldo on tehnyt tällä kaudella niin ikään neljä maalia Italian Serie A:ssa.