Lionel Messi myöntää ikävöivänsä Cristiano Ronaldoa: ”Olisin halunnut Cristianon jatkavan Espanjassa”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan kapteeni ja argentiinalaistähti Lionel Messi myöntää kaipaavansa kaksintaisteluaan Cristiano Ronaldon kanssa.

Messin, 32, ja Portugalin maajoukkuekippari Ronaldon, 34, kaksintaistelu kukoisti, kun molemmat pelasivat La Ligassa. Ronaldo edusti Real Madridia yhdeksän kautta, kunnes siirtyi viime vuonna Juventukseen sadan miljoonan euron kaupassa. Sen jälkeen he eivät ole toisiaan kohdanneet. Koko uransa Barcelonaa edustanut Messi on pelannut Ronaldoa vastaan peräti 35 kertaa.

– Kyllä, olisin halunnut Cristianon jatkavan Espanjan liigassa ja Madridissa, kommentoi Messi RAC1:n haastattelussa.

– Minusta se antoi erityisen sysäyksen kilpailullemme, Clásicolle ja koko La Ligalle.

– Muistan, kun sanoin aiemmin tänä vuonna, että Madrid tulisi huomaamaan Cristianon lähdön vaikutukset, kuten mikä tahansa joukkue huomaisi, mutta heillä on silti tarpeeksi pelaajia, jotta he voivat taistella kaikissa kilpailuissa. Puhumme Madridista, ja heillä on paljon historiaa.

Messi ja Ronaldo ovat kilpailleet mestaruuspyttyjen lisäksi keskenään myös henkilökohtaisista palkinnoista. Kumpikin on palkittu maailman parhaan pelaajan palkinnolla, Kultaisella pallolla, viidesti.

– En ole ikinä ajatellut, että lopetan urani niin, että minulla on enemmän Kultaisia palloja kuin Cristianolla, sanoi Messi.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!