Eibar jatkaa jo kuudetta kauttaan saman valmentajan johdolla – pelaajistossa liikehdintää

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

La Ligassa päättyneellä kaudella sijalle 14 sijoittunut Eibar on tiedottanut jatkaneensa valmentajansa José Luis Mendilibarin sopimusta kattamaan myös kauden 2020-2021. Näin Mendilibar aloittaa jo kuudennen kautensa Eibarin peräsimessä.

59-vuotias Mendilibar on sarjan vanhin päävalmentaja. Virkaiältään hän on toiseksi vanhin, sillä ainoastaan Atlético Madridin Diego Simeone on valmentanut yhtäjaksoisesti pidempään samassa seurassa. Simeone on valmentanut Atléticoa jo kahdeksan ja puoli vuotta.

Kaikkiaan tuleva kausi on Mendilibarille Eibarissa jo seitsemäs, sillä hän valmensi joukkuetta ensimmäisen kerran jo kaudella 2004-2005. Yhteensä Mendilibar on valmentanut Eibaria jo 250 ottelussa. Nykyinen pesti on kestänyt 207 ottelun verran. Niistä Eibar on voittanut 68, hävinnyt 85 ja pelannut 54 kertaa tasan.

Myös koko Mendilibarin taustatiimi jatkaa seurassa ensi kaudella. Ensi kauden kattavan jatkosopimuksen sai myös Eibarin urheilujohtaja Fran Garagarza, joka aloitti pestissään vuonna 2011, sekä seuran tekninen sihteeri Mikel Martija.

Pelaajapuolella Eibar on ilmoittanut kuluvan viikon aikana kolmesta seuran jättävästä pelaajasta. Fiorentinasta tammikuussa lainatun keskikenttäpelaajan Sebastián Cristóforon osto-optiota ei käytetty. Lisäksi joukkueesta poistuvat Charles ja Pablo De Blasis, joiden sopimukset umpeutuivat.

36-vuotias Charles oli päättyneellä kaudella kaikki kilpailut mukaan luettuna joukkueen paras maalintekijä (9 maalia). Yhteensä hän on tehnyt Eibarille kolmen kauden aikana 32 maalia, joista 28 La Ligassa. 32-vuotias argentiinalaislaituri De Blasis teki päättyneellä kaudella La Ligassa kaksi maalia ja syötti kolme.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS