Karim Benzemalta luottamusta valava lause: ”Olen varma, että Mbappé pelaa vielä Madridissa”

© Kuva: Getty Images

Kun Ranska kohtasi keskiviikkona MM-karsintojen kotiottelussaan Bosnia ja Hertsegovinan, aloittivat joukkueen hyökkäyksen kärjessä Karim Benzema ja Kylian Mbappé, keskellään Barcelonasta Atlético Madridiin siirtynyt Antoine Griezmann. Benzema solmi vastikään jatkosopimuksen Real Madridin kanssa, mutta vielä hän ei Mbappén kanssa seuratovereita ole, sillä PSG ei suostunut Benzemaa 11 vuotta nuorempaa tähteään vielä myymään.

Ensi kesänä tilanne voi olla toinen, sillä Mbappé ei ole PSG:n jatkosopimustarjouksiin taipunut, ja hänen sopimuksensa kattaa vain enää tämän kauden. Real Madrid voi kiinnittää Mbappén omakseen milloin tahansa vuodenvaihteen jälkeen, jos jatkosopimusta ei synny.

Benzema ja Mbappé vaikuttavat tulevan hyvin toimeen kentällä ja kentän ulkopuolella, ja löytävän hyvin toistensa juoksulinjat. Benzema vakuutteli Real Madrid -fanien mieliksi ottelun jälkeen uskovansa, että Mbappé vielä Los Blancosin paidassa nähdään.

– Mbappé ja minä tulemme hyvin toimeen kentällä ja kentän ulkopuolella. On itsestään selvää, että olisin halunnut hänen tulevan kanssani Real Madridiin, maailman parhaaseen joukkueeseen. Hänen seuransa tahtoa on kuitenkin kunnioitettava, Benzema totesi pelin jälkeen medialle AS:n mukaan.

– Olen varma, että hän pelaa vielä Madridissa.

Vaikka Griezmann tekikin keskiviikkona Ranskan ainoan maalin, toimi yhteispeli hyökkäyspäässä nimenomaan Mbappén ja Benzeman välillä jouhevimmin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.