Maailman arvokkaimman jalkapalloilijan sopimus päättyy 2022 – AS: Real Madrid todennäköisin suunta

© Kuva: Getty Images

Real Madrid on yhä paalupaikalla, kun kilpailu maailman arvokkaimmasta jalkapalloilijasta kiihtyy.

Puhe on PSG:n Kylian Mbappésta, jonka sopimus umpeutuu kesällä 2022.

Madridilaislehti AS:n tietojen mukaan PSG on tehnyt timantilleen viisivuotisen sopimustarjouksen, joka takaisi pelaajalle vuosiansioiksi 30 miljoonaa euroa nettona. Mbappé ei kuitenkaan ole ollut kiinnostunut allekirjoittamaan jatkosopimusta, sillä hän haluaa muutosta.

Siirto voi hyvin toteutua jo ensi kesänä, mikäli Mbappé ei osoita minkäänlaista kiinnostusta jatkosopimuksen suhteen. Siinä tapauksessa kun kesä 2021 olisi PSG:lle viimeinen mahdollisuus saada Mbappésta jonkinlaista korvausta.

Real Madrid ei ole ainoa, joka on kiinnostunut Mbappésta. AS:n mukaan viimeisimpänä kilpajuoksuun on liittynyt Barcelonan puheenjohtajaehdokas Víctor Font, joka on ollut yhteydessä Mbappén edustajiin.

Mikäli AS:n tietoja on uskominen, Mbappélla on kuitenkin mielessään vain yksi seura: Real Madrid. Kaikki juontaa juurensa teininä tehtyyn reissuun. Real Madrid kutsui Mbappén näytille seuran harjoituskeskukseen, kun ranskalaisella oli ikää vain 13 vuotta. Itse Zinédine Zidane oli pelaajaa vastassa, mikä teki lapseen vaikutuksen.

Mbappé tiettävästi jumaloi maanmiestään Zidanea, mutta paljon toki ehtii vielä tapahtua ennen mahdollista siirtoa. Real Madrid on joka tapauksessa varautunut siirtoon jo pitkään. Seura ei esimerkiksi tänä kesänä käyttänyt lainkaan rahaa hankintoihin, joten kassassa on kyllä rahaa siinä vaiheessa, kun kutsu käy.

Mbappé on Transfermarktin mukaan tämän hetken ylivoimaisesti arvokkain pelaaja siirtomarkkinoilla. TM:n laskelmien mukaan 21-vuotiaan Mbappén arvo on 180 miljoonaa euroa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.