Luka Modrić: Kylian Mbappén on siirryttävä parempaan sarjaan noustakseen seuraavalle tasolle – ”Hänellä on kaikki tarvittava”

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjän Kylian Mbappé on siirryttävä tasokkaampaan sarjaan, jotta hän voisi jonain päivänä saavuttaa täyden potentiaalinsa, sanoo Real Madridin keskikenttäpelaaja Luka Modrić.

Mbappélle tulee joulukuussa mittariin vasta 22 vuotta, mutta hän on jo muun muassa nelinkertainen Ranskan mestari, sekä MM-kultamitalisti toissa vuodelta. Ligue 1:n vuoden nuoreksi pelaajaksi hänet on valittu kolmesti ja kauden parhaaksi pelaajaksi kerran.

Modrićin, 34, mielestä Mbappén on kuitenkin todistettava kykynsä isommissa ympyröissä, jos hän haluaa nousta ehdottomaksi supertähdeksi. Mbappéa on huhuttu juurikin Real Madridiin Modrićin joukkuekaveriksi, mutta PSG:n urheilutoimenjohtaja Leonardo sanoi hiljattain, että ranskalaisseura pyrkii pitämään kruunun jalokivensä Pariisissa.

– Mbappélla on kaikki tarvittava tämän skenen dominoimiseen, sanoi Modrić Gazzetta dello Sportille.

– Mutta minusta hänen on seuraavalle tasolle noustaakseen siirryttävä sarjaan, jossa hänen joukkueensa ei voita niin helposti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.