AS: Real Madrid yrittää laittaa kapuloita PSG:n rattaisiin – näin Los Blancos tavoittelee Kylian Mbappéa

© Kuva: Getty Images

Real Madridin kiinnostus Paris Saint-Germainin Kylian Mbappéa kohtaan on ollut jo pitkään huonosti varjeltu salaisuus. Los Blancosin päävalmentaja Zinédine Zidane on useasti avoimesti kertonut olevansa maanmiehensä suuri ihailija.

AS:n tietojen mukaan PSG on valmis käymään hurjaan taisteluun pitääkseen 21-vuotiaan Mbappén Pariisissa. Hänen ja PSG:n nykyinen sopimus päättyy kesällä 2022, mutta pariisilaisseura on valmis tarjoamaan hänelle uuden, todella rahakkaan jatkodiilin vielä ennen ensi kesää.

Ranskalaislehti L’Equipe paljasti hiljattain, että Mbappé nettoaa nykyään noin 15 miljoonaa euroa kaudessa, mutta PSG haluaa AS:n mukaan nostaa hänet samalle palkkatasolle Barcelonan Lionel Messin ja Juventuksen Cristiano Ronaldon kanssa, eli noin 50 miljoonaan euroon.

Kylian Mbappé teki turnauksen aikana neljä maalia, kun Ranska voitti maailmanmestaruuden vuonna 2018. Kuva: Getty Images

Real Madridin tavoitteena on jarruttaa Mbappén ja PSG:n sopimusneuvotteluja ensi vuoteen asti, jotta se voisi iskeä väliin, kun ranskalaistähden sopimusta on jäljellä enää yhden kauden verran.

Madrid toimi hieman vastaavalla tavalla, kun se hankki Eden Hazardin viime kesänä Chelseasta. Belgialaistähdestä maksettiin tuolloin sata miljoonaa euroa, vaikka hän on pelitaitojensa puolesta paljon arvokkaampi. Hazardin ja Chelsean sopimusta oli kuitenkin enää vain vuosi jäljellä.

Madridin on kuitenkin oltava varovainen strategiansa kanssa, koska se ei halua tuhota hyviä välejään PSG:hen. AS:n tietojen mukaan Real Madrid on kuitenkin saanut Mbappén kieltäytymään jo kahdesti PSG:n sopimustarjouksesta.

Mbappé on PSG:lle elintärkeä pelaaja niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Toissa vuoden maailmanmestari on pelannut tällä kaudella PSG:ssä 28 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 24 maalia ja syöttänyt 15. Mbappé oli myös yksi iso syy sille, miksi yhdysvaltalainen urheiluvaatejätti Nike halusi ehdottomasti jatkaa sponsorisopimustaan PSG:n kanssa kymmenellä vuodella.

Viime vuonna PSG:n virallisia pelipaitoja myytiin yli miljoona kappaletta.

Myös Madridissa ollaan hyvin tietoisia Mbappén julkisuusarvosta. Forbesin mukaan Mbappé saa tällä hetkellä noin kymmenen miljoonaa euroa vuodessa sponsorituloja, mutta AS arvioi, että hän voisi kolminkertaistaa nuo tienestit Madridissa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.