Lähde: Real Madrid luopuu omasta kasvatistaan – laina plus osto-optio

© Kuva: Getty Images

Real Madrid kaventaa hyökkäyskalustoaan kolme päivää ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Lähtijä ei ole Luka Jovic, kuten aiemmin spekuloitiin, vaan seuran oma kasvatti Borja Mayoral. Mayoralin lainasiirrosta AS Romaan kertovat sekä Sky Sportsin ja Guardianin siirtoekspertti Fabrizio Romano että AS.

Luka Jovic on ollut kahdesti peräkkäin Real Madridin avauskokoonpanossa eikä hänelle ole löydetty ottajaa. Niinpä Borja Mayoral muutti mieltään ja kertoi olevansa valmis siirtoon. Asioista sovittiin AS Roman kanssa ripeällä vauhdilla torstaina ja Mayoral käy jo tänään perjantaina Roman lääkärintarkastuksessa. Mikäli siinä ei yllätyksiä ilmaannu, vahvistettaneen siirto mahdollisesti jo tänään.

Mayoralin siirto on kahden kauden mittainen lainasopimus, johon sisältyy AS Roman osto-optio kumman tahansa kauden jälkeen. Kesällä 2021 option arvo on 15 miljoonaa euroa ja vuotta myöhemmin 20 miljoonaa euroa.

Real Madrid puolestaan säilyttää Mayoraliin etuosto-oikeuden. Mikäli AS Roma haluaa jossain myöhemmässä vaiheessa Mayoralin myydä ja saa hänestä hyväksyttävissä olevan tarjouksen, on Real Madridilla 48 tuntia aikaa vastata tarjoukseen samalla summalla.

23-vuotias Mayoral on pelannut kasvattajaseurassaan Real Madridissa kaikkiaan 22 La Liga -ottelua, joissa hän on tehnyt kaksi maalia. Kolme kautta on vierähtänyt lainalla. Kauden 2016-2017 nuori hyökkääjä vietti Bundesliigan Wolfsburgissa ja viimeiset kaksi kautta La Ligan Levantessa.

Lainapestin myötä Mayoralin sopimusta Real Madridin kanssa jatketaan vuoteen 2023. Nykyinen sopimus umpeutuisi kesällä 2021.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.