Barcelona tarvitsee uuden maalivahdin – kesäinen huhu nousi uudelleen pintaan

© Kuva: Getty Images

FC Barcelonan kerrotaan tarvitsevan ensi kaudeksi uuden maalivahdin. Ei hätää, ei Marc-André ter Stegen ole mihinkään lähdössä, mutta lähes varmana sen sijaan pidetään, että brasilialainen kakkosvahti Neto tullaan myymään ensi kesänä (miehen sopimus ulottuu kesään 2023).

Sama koskee 22-vuotiasta kolmosvahtia Iñaki Peñaa, jota kohtaan on ollut kiinnostusta muualla. Peñankin sopimus umpeutuu 2023, ja hänkin saattaa Barcelonasta sopivan tarjouksen tullessa lähteä.

Niinpä Barcelonassa kartoitetaan uutta varamiestä saksalaiselle Ter Stegenille, ja mieluiten sellaista, joka voisi olla tulevaisuudessa myös tämän seuraaja ykkösvahtina. 29-vuotiaan Ter Stegenin nykyinen sopimus on toki vielä liki neljä vuotta voimassa.

Mundo Deportivon mukaan yksi Barcelonan seurantalistan kärkipään nimistä on Luís Maximiano, Granadan 22-vuotias portugalilaistorjuja. Luís Maximiano siirtyi Granadaan täksi kaudeksi Sporting Lissabonista, on pelannut viisi La Liga -ottelua hyvällä tasolla ja on auttanut Granadan kannattajia unohtamaan Real Betisiin siirtyneen Rui Silvan.

Mediassa kerrottiin jo kesäkuussa Barcelonan tarkkailevan Luís Maximianoa, mutta tuolloin hän kuitenkin siirtyi Granadaan 4,5 miljoonan euron siirtokorvauksella. Portugalin nuorten maajoukkuevahti on päässyt hyvin La Liga -vauhtiin, sillä hän on päästänyt viidessä ottelussa vain kuusi maalia ja pelannut kaksi nollapeliä. Luís Maximiano onnistui hyvin muun muassa Camp Noulla, kun Granada nipisti Barcelonalta tasapelipisteen maalein 1-1.

Luís Maximianon sopimuksessa on 25 miljoonan euron ulosostopykälä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.