Lautaro Martínezin agentti kommentoi Barcelona-kohteen tulevaisuutta Internazionalessa

© Kuva: Getty Images

Lautaro Martínezin agentti Carlos Alberto Yaque on kommentoinut Barcelonan tavoitteleman kärkimiehen tulevaisuutta Internazionalen riveissä.

Barcelona oli erittäin kiinnostunut argentiinalaishyökkääjän hankkimisesta viime kesänä. Koronaviruspandemian vaikutukset katalonialaisseuran talouteen tarkoittivat kuitenkin sitä, ettei sillä ollut varaa tuoda Martínezia Camp Noulle.

LUE MYÖS: Marca: Barcelona teki Internazionalelle naurettavan tarjouksen argentiinalaiskärjestä

23-vuotias Martínez jäi Barcelona-siirron kaaduttua Milanoon, jossa hän on tehnyt kuusi maalia 14 otteluun tällä sarjakaudella. Internazionale on Serie A:n mestaruustaistossa toisena, eikä Martínezin uskota lähtevän seurasta ainakaan tammikuun siirtoikkunassa.

– Juuri nyt hänen on hyvä olla Interissä. Hän kehittyy ja oppii. Hänellä on jättimäinen potentiaali, eikä hänen kehitykselleen näy minkäänlaista rajaa. Hänestä voi tulla eliittipelaaja, Yaque kertoi argentiinalaislehti Olélle.

– Tärkeintä on, että hän sai otteen eurooppalaisesta jalkapallosta hyvin nopeasti. Hän saapui, pelasi, teki maaleja ja antoi faneille sitä mitä he halusivat – saman tien.

– Hänen sopimuksensa on voimassa vielä kolme vuotta. Seurojen on keskusteltava Interille, jos he haluavat hankkia hänet itselleen. Tällä hetkellä hän on kuitenkin tyytyväinen Milanossa, jossa hän pelaa ja kehittyy.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.