Sport: 7. heinäkuuta on 111 miljoonan euron kohtalon päivä Lautaro Martínez -kaupassa – Inter-pomo: ”Toivottavasti he eivät sitä maksa”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Internazionalen hyökkääjä Lautaro Martínez on yhdistetty vahvasti Barcelonaan. Kaupan kannalta tärkeä päivämäärä on 7. heinäkuuta, jolloin hyökkääjän ulosostopykälä umpeutuu.

Martínezin ulosostohinta on tiettävästi 111 miljoonaa euroa. Jos Barcelona suostuu maksamaan kyseisen summan, saa seura neuvotella suoraan pelaajan kanssa. Tiettävästi Barcelona on jo neuvotellut Martínezin kanssa sopimuksesta. Lähteet kertovat jopa, että seura ja pelaaja olisivat päässee sopuun sopimuksen ehdoista.

Niin tai näin, Barcelonan on maksettava ulosostopykälässä kerrottu hinta. Jos sitä ei kuulu 7. heinäkuuta mennessä, Inter voi sen jälkeen nostaa hintalappua entisestään. Inter-pomo Giuseppe Marotta kommentoi aihetta italialaiselle Gazzetta dello Sportille.

– On vaikea puhua Lautaron tulevaisuudesta tällä hetkellä. Hänelle sanoisin vain, että keskittyy nykyhetkeen. Kausi on käynnistymässä uudelleen ja tavoitteet ovat saavuttamatta. Hänen pitäisi olla loppukaudella meidän päähenkilö. Seuran puolesta meillä ei ole halua myydä Lautaroa. Hän on nuori ja hänellä on tulevaisuus täällä, sillä hän on tärkeä pelaaja (päävalmentaja Antonio) Contelle. Toisaalta, totta kai, sopimuksessa on ulosostopykälä, Marotta kertoi ja jatkoi:

– Ehkä heillä on muitakin vaihtoehtoja. Toivon, etteivät he maksa ulosostopykälää. Jos niin käy ja hän lähtee, meidän pitää korvata Lautaro isolla pelaajalla, huippupelaajalla, Marotta sanoi.

Tällä hetkellä pallo näyttäisi olevan siis Barcelonalla Martínezin suhteen. Inter-pomon mukaan koronaviruksen vaikutukset osuvat seuroissa enempi myyvään kuin ostavaan tahoon.

– Euroopan nykyisessä markkinassa todelliset vaikeudet eivät ole ostamisessa, vaan myymisessä. Meillä ei ole kiire. Yleisesti voimme sanoa, että Neymarin kaltaisia operaatioita, joissa seura vain ottaa pelaajan toiselta seuralta, ei tulla näkemään vuosiin, Marotta sanoi viitaten Neymarin 222 miljoonan euron siirtoon Barcelonasta PSG:hen.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS