Espanjan U21-maajoukkueeseen kuuluva La Masian entinen pelaaja siirtyy kesällä Bundesliigaan

© Kuva: Getty Images

Espanjalaislehti AS kertoo, että 21-vuotias maalivahti Josep Martínez siirtyy tulevana kesänä Saksan Bundesliigaan. Martínezin uusi seura on Bundesliigaa johtava RB Leipzig. Leipzig lunastaa Martínezin pelaajaoikeudet 2,5 miljoonalla eurolla jo tammikuussa, mutta hän jää torjumaan palloja vielä kevään ajaksi nykyiseen seuraansa Las Palmasiin.

Valencian lähistöltä Alzirasta kotoisin oleva Martínez vietti vuodet 2015-2017 Barcelonan akatemiassa La Masiassa. Kesällä 2017 matka jatkui Kanariansaarille Las Palmasiin. Ensimmäiset puolitoista kautta vierähtivät pääasiassa reserveissä, mutta viime keväänä Martínez nousi edustusjoukkueen selkeäksi ykkösvahdiksi.

Loppusyksystä Martínez joutui kuitenkin taas penkille ja ilmaisi Las Palmasille siirtohalukkuudestaan. Koska seura ei suunnitellut jatkavansa Martínezin kesällä umpeutuvaa sopimusta, päätti se taipua Leipzigin ostotarjoukseen.

Martínezista ovat olleet kiinnostuneet useat seurat Englannista, Ranskasta, Espanjasta ja Saksasta, mutta Leipzig päätti iskeä ensimmäisenä. RB Leipzigin selkeä ykkösvahti on 29-vuotias unkarilainen Péter Gulácsi. Mártinezille on kuitenkin ensi kaudeksi kakkosvahdin paikka tarjolla. Samaan rooliin hän on saanut tottua myös Espanjan alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.