Marcelino piti perjantaina lehdistötilaisuuden Valenciassa.

Lehdistötilaisuudessa Marcelino avasi enemmän viime päivän tapahtumia. Luotsi sai keskiviikkona potkut Valencian päävalmentajan paikalta.

Seuran omistaja Peter Lim ei tykännyt siitä, miten Marcelino kritisoi epäsuorasti häntä lehdistötilaisuuksissa ja loistavaa työtä tehnyt valmentaja sai vaihtaa maisemaa.

Marcelinon mukaan Lim ei halunnut Valencian etenevän eteenpäin Copassa, mutta Marcelino ja pelaajat halusivat ottaa Copan tosissaan. Valencia voitti toukokuussa Copan finaalissa Barcelonan 2-1.

– Otan askeleen taakse ja lepään tämän kauden. Copa oli seurajohdolle toissijainen kilpailu ja heidän mielestä se uhkasi Mestarien liigaan pääsemistä. He lähettivät minulle viestejä, joissa meitä kiellettiin menemästä eteenpäin Copassa. Olen täysin vakuuttunut, että potkut johtuivat siitä, kun otimme heidän mielipiteistään huolimatta Copan tosissaan.

– Matkustin kesällä Singaporeen tapaamaan Limiä ja hän ei onnitellut minua Copan voitosta, vaan Mestarien liigaan pääsemisestä. Lim vahvisti minulle heinäkuussa luottavansa täysin työhöni ja projektiini. Miten olisin siten voinut kuvitella saavani syyskuussa potkut, Marcelino kyseenalaisti.